Job 15 van 17


Report this listing

Solliciteren



Kok grootkeuken


Functie

Ben jij op zoek naar een gevarieerde job? Haal je voldoening in het bereiden van een heerlijke kwalitatieve maaltijden voor onze kinderen, jongeren, volwassenen met een beperking of een bijzondere kwetsbaarheid? Momenteel werk je 1/3 weekends. Kom werken in Inoa en krijg alle vrijheid om jouw ideeën te brengen.

Als kok in onze keuken ben je verantwoordelijk voor de bereiding van maaltijden en componenten voor onze cliënten.
Je bent een echte smaakmaker met heel wat ideeën. Je weet je talent goed te benutten en kookt met passie.

Je maakt deel uit van het keukenteam en bent medeverantwoordelijk voor:

• De maaltijdproductie voor onze zorgvoorziening

• Het vaatwasgebeuren en onderhoud van de keuken

• De implementatie en bewaking van HACCP en controle op de voedingsmiddelen

• De constante afstemming van het voedingsgebeuren op de zorgvraag

• Je bewaakt de bevoorrading en houdt ook de materialen en apparaten schoon.

Jouw profiel

Je toont initiatief en denkt mee aan verbeterpunten

Je bent een fijne collega met een dosis humor en zelfreflectie

Je bent een zelfstandig iemand, met de nodige kennis in HACCP

Je kan voor onze cliënten op een creatieve manier een aantrekkelijke, lekkere, gezonde maaltijd creëren met een beperkt budget

Je hebt een diploma hoger secundair technisch hotelonderwijs A2

Je weet de kalmte te bewaren tijdens de drukke momenten

Je gaat productief te werk, en werkt samen met je collega’s als 1 team

Beschikken over rijbewijs B en in bezit van een wagen

  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)

Aanbod

Een boeiende en gevarieerde job met veel autonomie, in een professionele organisatie waar je er nooit alleen voor staat

Een prachtige werkplek met leuke collega’s en een meter/peter die jou graag wegwijs maakt

Een uurrooster met ruimte voor inspraak en flexibiliteit, wat zorgt voor een goed evenwicht tussen werk/privé

Een aantrekkelijk loon (Anciënniteit en barema volgens officiële barema’s van het VAPH.)

Een fulltime job van onbepaalde duur

Indiensttreding : zo snel mogelijk

Contract van onbepaalde duur

Jobtime : 38u/38u

Solliciteren

Van Parys Pascal
051/26 43 00

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht